Weergaven: 0

Het huis zelf is erg rustig in een zijstraat. Voor de woning zijn voldoende parkeerplaatsen. Het (vakantie)appartement Zirbenduft is compact, ligt op de eerste verdieping en heeft twee balkons, zodat je zowel ‘s ochtends bij zonsopkomst als bij de laatste zonnestralen tot zonsondergang kunt genieten van je koffie. Zelfs op meerdere warme zomerdagen achter elkaar warmden de kamers niet op, het was altijd aangenaam. De faciliteit is geschikt voor een vakantieverblijf en in zeer goede staat. En mocht er een glas breken, dan wordt dit zo snel mogelijk vervangen. 👍
De tv-ontvangst is, zoals gebruikelijk in Alpendalen, via de satelliet en de zendertoewijzing is dan ook even wennen, want die is ook erg uitgebreid. In alle kamers hadden we een uitstekende WLAN-ontvangst (WPA2 met een geavanceerd wachtwoord!). In de tuin achter het huis zijn meerdere zit- en ligplekken waar je gebruik van kunt maken – ook hier is zeer goede wifi ontvangst.
Onze slaapkamer was aan de achterkant (richting de tuin) en door de absolute stilte van de schemering konden we elke nacht slapen met de balkondeur open – je hoeft hier niet bang te zijn voor muggen, want de Millstätter See ligt op ongeveer 1,3 km als de in vogelvlucht » maar te voet in minder dan een kwartier te bereiken.
De aardige en zeer behulpzame verhuurders bieden een eerlijke broodjesservice, die (voor ons van tijd tot tijd) ‘s ochtends verse broodjes en croissants mogelijk maakt » een verstandige service, aangezien er geen bakker in het dorp zelf is. Maar twee supermarkten (ADEG, SPAR) voor zelfvoorziening » wij zijn voetgangers, met de fiets gaat sneller (ecologisch 😉).
Gekoelde drankjes en een Senseo zijn altijd beschikbaar in de gemeenschappelijke ruimte, waar u de klok rond kunt helpen (tegen betaling). De verhuizing wordt (te goeder trouw) gedocumenteerd in een lijst en aan het einde betaald samen met de bestelde ontbijtbroodjes.

We brachten hier 10 ontspannende dagen door en zouden graag terugkomen.