Dan is het zover! Onze website wordt gelanceerd op zaterdag 3 juli 2021! Een momentje om op te proosten. We zijn heel blij met het resultaat, onze sfeer die we graag willen uitstralen is mooi verwerkt binnen de hele website. We hebben hard gewerkt om de appartementen in te richten zoals wij dat graag willen. Vanaf eind juli mogen we ook onze eerste gasten verwelkomen. Ook weer een mijlpaal waar we erg trots op zijn.

Een aantal onderdelen van onze website zullen nog verder worden doorontwikkeld op termijn, zoals het boekingssysteem, dit gaat wat langer duren maar wij vinden het belangrijker dat mensen ons kunnen vinden en kunnen zien hoe onze appartementen eruit zien en wat er in de omgeving van Döbriach allemaal te beleven is. En als mensen een appartement willen boeken dan kan dat telefonisch of via de e-mail.

We willen ook een dankwoordje uitspreken naar Rutger Oord van Oorddesign, hij heeft onze website gebouwd en zorgt ook voor het onderhoud en een stuk beheer. Je kunt de site van hier vinden: Oorddesign