Appartementen

Fuenf Sinne staat voor de 5 zintuigen horen, zien, voelen, proeven en ruiken (het klavertje vijf is ons beeldmerk wat staat voor de vijf zintuigen) Ieder appartement staat voor een zintuig. Nieuwsgierig geworden naar de appartementen?

Zirbenduft

Zirbenduft staat voor het klaverblad ruiken. Wist je dat de geur van zirben heel rustgevend werkt en dat het zorgt voor een goede nachtrust? In Oostenrijk is het op veel plaatsen te verkrijgen, bijvoorbeeld als kussen of in de vorm van olie.

RESERVEREN

Brettljause

Brettlejause staat voor het klaverblad ‘proeven’. Wat smaakt er beter na een ski of bergtocht dan een heerlijke lunch op een plank in de berghut.

Kuhglocken

Kuhglocken staat voor het klaverblad ‘horen’. De bellen die de koeien dragen maken een prachtig en herkenbaar geluid in de bergwereld. Al van ver kun je horen dat je de koeien gaat naderen.

Sonnenstrahl

Sonnenstrahl staat voor het klaverblad ‘voelen’. Hoe heerlijk voelt de warmte van de zon op je gezicht; of dit nu tijdens het skiën is, als je boven op de berg zit te genieten van het uitzicht of als je lekker aan de Millstattersee ligt.