We verblijven in het mooie Zedlach, bij Matrei in Ost Tirol. We hebben een afspraak met Daphne in Seeboden aan de Millstattersee. Al snel hebben we een goed gevoel bij haar en besluiten de samenwerking aan te gaan. Nog diezelfde dag hebben we met haar 3 huizen bezichtigd. Het appartementenhuis in Hermagor spreekt ons erg aan. Maar omdat er nauwelijks tuin bij is laten we het toch schieten. We zetten onze zoektocht verder.

Dan valt ons oog op een appartementenhuis in het Molltal. Ook na bezichtiging zijn we heel enthousiast en brengen zelfs een bod uit. Oeps dit gaat wel heel snel ineens, wat spannend.

Er wordt over en weer geboden en de spanning loopt hoog op bij ons. Het duurt steeds erg lang voordat we reactie krijgen. Uiteindelijk worden we het eens over de prijs en we ondertekenen het koopcontract. Zou het dan echt gelukt zijn?! Maar de dagen verstrijken en de verkoper heeft nog niet ondertekend. Daphne belt: “Ik heb slecht nieuws”.  Het pand is verkocht aan een ander zonder medeweten van de makelaar. Serieus, wat een domper. Dit moeten we even verwerken.